Komt de gekozen kleur van verf op Decoprof websites overeen met de werkelijkheid?

Nee. Helaas niet. De kleuren die wij u tonen op al onze websites zijn slechts ter indicatie en geven u geen echt beeld hoe uw kleur in werkelijkheid wordt. Dit heeft een aantal oorzaken. Ieder beeldscherm toont de kleur weer anders, het kan namelijk zijn dat de kleur op uw beeldscherm er anders uit ziet dan de kleur op uw smartphone. 

De kleuren op onze website zijn gebaseerd op het RGB (Rood-Groen-Blauw) principe. Websites lezen kleurinformatie op uit deze drie kleurgroepen, die ieder afzonderlijk 255 waarden bevatten. De verfkleuren die u besteld worden weer uit andere kleurpigmenten opgebouwd en niet uit het RGB stelsel, wat enkel ontwikkeld is voor computers. 

Bestel daarom nooit verf met een kleur die u vanaf uw computer hebt gezien, tenzij u de kleur al eens eerder heeft gehad. 

Wij adviseren u daarom altijd uw kleurkeuze te bepalen op basis van kleurstalen. Heeft u een kleur gezien maar twijfelt u of het de kleur is die u graag wilt hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag in het maken van uw keuze.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.