Welke verf kan ik het beste gebruiken voor Canexel panelen?

Product 1:
https://www.decoprof.nl/sikkens-rubbol-bl-ventura-satin.html

Dit product is geschikt voor de behandeling van geveltimmerwerk, waaronder ook canexel panelen, een zeer fijn geperst houtsoort.
Deze verf kunt u zonder verdere voorbehandeling van een primer aanbrengen. Echter raden wij wel aan dit in 2 of drie lagen aan te brengen.

Product 2:
https://www.decoprof.nl/jotun-demidekk-ultimate-vindu.html

Dit product heeft de bijzondere eigenschap zeer flexibel te zijn, waardoor hij uitermate geschikt is voor zeer fijn geperste houtsoorten, en dus ook canexel panelen. Is daarnaast weervast, heeft een goede hechting en extreem duurzaam (lange onderhoudsinterval)

Slechte plekken adviseren wij vooraf te behandelen met een goede primer. Bijvoorbeeld de caparol uniprimer.
https://www.decoprof.nl/caparol-capacryl-aqua-uniprimer.html

De kleur almond is een kleurbenaming die door de leverancier is meegegeven. Echter vrijwel alle kleuren vanaf fabriek zijn RAL kleuren.
De wit kleur komt overeen met RAL 9003
De almond kleur komt overeen met RAL 1013